Cum sa folosesti MaiBuni & Cum functioneaza — MaiBuni
MaiBuni
 

Cum functioneaza aplicatia MaiBuni

1

Fa o poza si creeaza un Challenge.

Fie ca vrei sa organizezi o campanie de fapte bune in compania ta sau o campanie de curatenie in jurul blocului, pe strada ta sau la nivel national, fie ca vrei sa organizezi o campanie de strangere de fonduri pentru o actiune cariabila sau o plantare de pomi sau alt tip de Challenge. De exemplu: poti deschide un Challenge in care trebuie sa gasesti un pahar de cafea, cutie de suc, ambalaj de mancare, sticla de bautura sau alt ambalaj uzat si pe care sa il arunci intr-un cos de deseuri. Pentru a crea un Challenge poti fi creativ. Te poti inspira din Challenge-urile existente.

2

Realizeaza o actiune, fa o poza & da un Tag fotografiei.

aplicatia MaiBuni marcheaza automat geolocatia fotografiei & instrumentul MaiBuniAI recomanda tag-uri pentru ce tip de actiune faci sau adauga tag-ul tau. Confirma tag-ul pentru a ajuta MaiBuni AI sa invete continuu.

3

Invita-i sau provoaca-i la un Challenge pe ceilalti.

Vrei sa colaborezi (sau sa concurezi) cu ceilalti pentru a ajuta atingerea obiectivelor Challenge-ului tau? MaiBuni te ajuta sa iti formezi echipa!!

4

Foloseste MaiBuniData pentru a Inspira Schimbare.

Membrii MaiBuni din toata tara pot folosi MaiBuniData pentru a implica companii private, organizatii si autoritati publice pentru a produce un impact pozitiv asupra mediului. Si tu poti!

5

Creste-ti impactul.

Urmareste dealungul timpului evolutia impactului tau personal, al comunitatii locale si a echipei national MaiBuni in actiunile de a face societatea civila mai buna si mediul inconjurator mai curat, mai sanatos & mai frumos

6

Da un Share impactului tau.

In timp ce altii epateaza cu poze din vacanta sau cu ce au manancat la cina, tu impartaseste vestea despre impactul pozitiv pe care il produci in societatea civila si mediul inconjurator.