MaiBuni lanseaza challenge-ul "Fara plastic in natura." - 100.000 ambalaje

MaiBuni lanseaza challenge-ul colecteaza 100.000 de ambalaje si arunca-le corect, in perioada 1 - 30 Oct, 2020. Prin aceasta campanie de CSR MaiBuni isi doreste sa mobilizeze un grup minimum de oameni pentru a evidentia viteza de mobilizare, existenta oamenilor mai buni care se implica imediat in actiuni de protectia a mediului si ca este posibila atingerea obiectivului propus.

Mindspace Romania isi provoaca membrii sa participe la challenge-ul de reciclare realizata in cadrul spatiilor Mindspace

Mindspace lanseaza campania de informare si de colectarea selectiva a tuturor deseurilor produse in spatiile de lucru din Romania. Campania se va desfasura in perioada 15 Oct - 15 Nov, 2020. Mindspace isi doreste sa arate cat de importanta este implicarea fiecarui membru Mindspace in aceasta campanie aratand la final rezultatele pentru fiecare birou Mindspace in parte.

Watto inspira si sustine reducerea consumului de energie electrica.

Watto lanseaza un challenge in vederea reducerii consumului de energie electrica in perioada 1 - 30 Oct, 2020 prin atentia sporita la consumul in spatii rezidentiale si la birouri. A stinge lumina cand iesi dintr-o incapere, a pune calculatorul pe modul "sleep" cand nu este in fata monitorului mai mult de 5 minute, a stinge lumina la baie sau a pune in stand-by expresorul de cafea sunt cateva dintre sfaturile pe care Watto le da.

MHW incurajeaza separarea deseurilor in 2 categorii/ fractii: deseuri biodegradabile si deseuri reciclabile

MHW Consultancy Services sustine impartirea deseurilor in 2 fractii deoarece colectorii de deseuri vor fi mai atenti in a separa sacii de deseuri biodegradabile fata de sacii de deseuri reciclabile (plastic, hartie, metal, sticla) in vederea valorificarii celor reciclabile. In momentul de fata in Romania nu exista capacitati de sortare decat pentru 3% din toate deseurile pe care le aruncam la gunoi, fapt pentru care companiilor le este dificil sa sorteze deseurile.